Deel jouw administratieve uitputtingsslag en we vinden een uitweg!

Ben jij als ondernemer op zoek naar hulp bij een administratieve uitdaging? Laat me je helpen, laat mij hieronder (of in een persoonlijk berichtje…) weten wat jij ervaart als het meest frustrerende of tijdrovende administratieve klusje…

  • het bijhouden van klantengegevens?
  • het controleren of alle prestaties wel zijn gefactureerd?
  • het opmaken van een correcte brief? Steeds opnieuw dat lettertype instellen, die adresbalk zien te positioneren voor het venstertje in de envelop?
  • het bijwerken van website, Facebook-pagina, Google Maps,… kortom, al die marketing die je beter zelf zou moeten onderhouden
  • het snel en effectief klasseren zodat je dingen sneller terugvindt…

Vanaf 1 oktober kan ook jij gebruik maken van mijn 15 jaar ervaring als personal assistant en dossierbeheerder, maar ook van de inzichten die ik kreeg dankzij de vloekende vrije beroepers in mijn directe omgeving ;-)
Dus als er iets is waarbij je training en/of hulp kan gebruiken, laat van je horen voor mijn agenda helemaal is volgeboekt!!

Share

Geef een reactie

Share