Aftellen naar het vierde kwartaal

Ik tel de nachtjes slapen, echt waar… de nachtjes tot aan het vierde kwartaal 2016… Vanaf dan is het “voor echt”!

’t Is me al een jaartje geweest…

Een eerste jaarhelft waar zo goed als alles op de schop is gegaan. Waar ik tijdelijke jobs aan mij zag voorbij gaan omdat ik te veel kende, te veel ervaring had voor het hokje waar ze me wilden parkeren. Omdat ik meer wilde dan alleen maar uitvoeren. Omdat ze vreesden (terecht!) dat ik er als intern trainer niet mee om zou kunnen indien er een procedure van gemiddeld 6 maanden zou moeten worden doorlopen om een vervelend softwareprobleem te verhelpen…

Omdat ik mee wil denken, omdat ik dat saaie bandwerkgedoe mee wil helpen uitroeien om tijd en plaats te maken voor meer creativiteit en voldoening. Maar ook omdat ik meer vat wil op waarom en wanneer ik werk…

En dus wordt het binnen een kleine maand echt…

  • Dan kan ik eindelijk workshops mediawijsheid animeren
  • Dan zal ik ook ondernemers bijstaan in hun administratie
  • En van daaruit verder bouwen om zo veel mogelijk mensen te helpen om “zich minder dom te voelen op PC” en er creatiever mee te zijn.

En elke dag wordt het alvast iets concreter… zoals toen de brochure van Arch’educ in de bus viel…
Pinterest voor ArcheducTof om het concreet te zien worden, om meteen zelfs meer dan 1 keer in dat boekske te zien staan ;-)

Share

Een gedachte over “Aftellen naar het vierde kwartaal”

Geef een reactie

Share